Udvælgelse af relevante sikkerhedsnyheder

Vi vil gerne give dig de mest relevante sikkerhedsnyheder, anbefalinger og abonnementsmuligheder. Når vi lærer hvilken beskyttelse du har mest brug for, kan vi anbefale de bedste måder, du kan få den på.

Som standard vil disse oplysninger regelmæssigt være tilgængelige for dig i appen. Hvis du ikke vil have disse oplysninger, kan du deaktivere indstillingen.

Sådan deaktiverer du valg af relevante sikkerhedsnyheder:

1. På den nederste fanelinje i appen skal du trykke på Profil > Indstillinger .
  2. I App-indstillingerafsnittet skal du fjerne markering i afkrydsningsfeltet Meddelelser.

Du vil ikke længere modtage relevante sikkerhedsnyheder fra appen.